Om USON PLAST A/S

USON PLAST er et internationalt firma med alle produktionsfaciliteter i Danmark. Vi har mere end 50 års erfaring i udvikling, fremstilling og internationalt salg af produkter til sundhedssektoren og medico-industrien. USON PLAST er specialiseret i fremstilling af engangsprodukter i plast til sygehuse, hjemmepleje og laboratorier.


Endvidere udfører vi kontraktproduktion for medico-industrien og lignende brancher, hvor hygiejnekrav, sporbarhed og risikostyring er væsentlige parametre.

Visionen hos USON er fortsat at udvikle og producere konkurrencedygtige engangsprodukter af højeste kvalitet, således at sikkerheden for personalet i sundhedssektoren forbedres.

Af samme grund er USON altid interesseret i nye ideer og nye produkter.

Vi benytter den nyeste maskin- og robot-teknologi til fremstilling og håndtering af produkter på en omkostningseffektiv måde. Vi kan levere produkter, der er fremstillet i vores renrum (klasse 8 / 100.000) og, om ønsket, efterfølgende stråle- eller ethylen-oxid-steriliseret.

Produkter, der vedrører sundhedspersonalets sikkerhed, kan leveres med UN-certifikat. Teknologisk Institut tester hvert år, at disse produkter lever op til internationale krav og standarder på området.
Vore produkter fremstilles under streng kvalitetskontrol og i miljørigtige materialer.

USON PLAST A/S er certificeret af Bureau Veritas i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 og ISO 13485:2012​

USON PLAST A/S    •    Finlandsvej 9, 5700 Svendborg    •    Danmark    •    green2 : (+45) 44 260 260    •    green uson@uson.dk