Renrums- og Kontraktproduktion

Know-how

USON PLAST har et højt niveau af viden til plastprocesser og plastmaterialer - kompetencer opnået gennem mange års arbejde i produktionsindustrien.


Med fokus på sprøjtestøbning primært til medico-branchen tilbyder USON PLAST at være plast- og produktionsfaglig partner i kundens udviklingsforløb og efterfølgende at varetage produktionen som underleverandør.


I forbindelse med indkøring giver vi kunderne mulighed for både at validere og certificere processer og produkter, lige som de løbende leverancer følges af analysecertifikater, der godtgør at kontroller er udført i.h.t. kontrolspecifikationer - og at alle resultater er gennemgået og fundet tilfredsstillende.

Ulla Øhlenschlæger

Direktør

B.Sc.(Chem.Eng.) B. Com (0)​

Video

Klik på vores video her til højre og se mere.

Certificering


Certificeringer mv.

ISO 13845:2012 - Klik her

ISO 9001:2015 - Klik her

Renrum (klasse 8 / 100.000): ISO-normen for klasse 8 (i henhold til EN14644 annex B)
UN-godkendelser af diverse produkter. Rekvirer hos USON PLAST efter behov
CE-godkendelser af diverse produkter. Rekvirer hos USON PLAST efter behov
Fødevarestyrelsen
Produktion og markedsføring af fødevarekontakt materiale af plast
1.6.2010
J.nr.: 2010-Ø8-712-12358/CAMO
Cvr-nr.: 27308163

banner_groen_411x490

Renrum

Vi tilbyder sprøjtestøbning og videre forarbejdning i rene omgivelser og har valideret ren-rums-kapabilitet svarende til ISO klasse 8 ( < 100.000 )

(Klik for stort billede)​

Produktudvikling

USON PLAST kan tilbyde, i samarbejde med kundens værktøjsmagere, en deltagelse som projektpartner i kundens udviklingsprojekter indenfor sprøjtestøbning af plastemner med specielle krav til renhed. Vi kan stille vores mangeårige erfaring til rådighed for kunden for produktionssikker udformning af emnet, samt deltagelse i et slutteligt design review DQ (Design Qualification).

(Klik for stort billede)​

Test og Validering

Forud for enhver ny kontraktproduktion tilbydes, i henhold til en valideringsplan, en omfattende validering bestående af IQ (Installation Qualification), OQ (Operational Qualification) og PQ (Performance Qualification) førend værktøj og det øvrige produktionsudstyr frigives til produktion.Førend hver enkelt kontraktproduktion gennemføres line-clearence for at undgå fejl samt sikre det høje hygiejneniveau.

(Klik for stort billede)

Maskiner og udstyr

USON PLAST har sprøjtestøbemaskiner med lukketryk fra 35 til 500 Tons. Herudover har vi 2K kapacitet for fler-komponent sprøjtestøbning samt mulighed for dekoration og mærkning med labels, lasergravering mv.

USON PLAST A/S    •    Finlandsvej 9, 5700 Svendborg    •    Danmark    •    green2 : (+45) 44 260 260    •    green uson@uson.dk